Frieda Weerts

Rolf van den Hurk

Email
friedaweerts@atletiekhelmond.nl

Mijn naam is Frieda Weerts, ik ben 40 jaar oud. Getrouwd en moeder van twee kinderen: Denise en Dinand.

Ik draag sport in het algemeen en atletiek in het bijzonder een warm hart toe. In het verleden heb ikzelf aan atletiek en turnen gedaan en nu onze zoon Dinand bij atletiek zit zijn wij weer erg betrokken bij deze mooie tak van sport.

Zowel in mijn werk als verpleegkundige en als moeder van 2 kinderen ervaar ik dat mensen beter presteren als de omstandigheden optimaal zijn. Niets is fijner dan dat een atleet zich alleen maar kan richten op zijn sport en zich verder nergens zorgen om hoeft te maken omdat alles binnen de vereniging voor hem/haar goed geregeld is.

Ik hoop dan ook samen met mijn mede bestuursleden een waardevolle bijdrage te kunnen leveren aan het creëren van een stabiele en ontspannen omgeving waarin “onze atleten” tot optimale prestaties kunnen komen.

Mijn grootste uitdaging in mijn nieuwe functie als penningmeester is Atletiek Helmond op de kaart te zetten, en aan de slag te kunnen gaan om de doelstelling van de vereniging te realiseren. En samen met het bestuur de trainers te ondersteunen zodat zij zich volledig kunnen richten op de ontwikkeling van onze atleten.

Ik zie uit naar de samenwerking met alle bestuursleden, trainers, atleten en ouders van Atletiek Helmond.

Want samen bereik je meer!