Marc Scheepers

Rolf van den Hurk

Email
marcscheepers@atletiekhelmond.nl

Hallo, mijn naam is Marc Scheepers, ben 26 jaar en woon in Helmond. Ik heb van kinds af aan atletiek gedaan en heb altijd met veel plezier meegedaan aan baanwedstrijden. Met wat minder plezier aan crossen. Ik was vooral fan van de kortere afstanden; tot en met 400 meter. Die afstanden gingen mij goed af. Het kwam zelfs tot een punt dat ik mee ging doen aan Nederlandse Kampioenschappen.

Helaas heb ik kort daarna een knieblessure opgelopen die mij lang van de atletiek weerhouden heeft. Dat betekende echter niet dat ik stopte met atletiek. Ik heb verschillende cursussen van de Atletiekunie gevolgd en mag mij nu dan ook wedstrijdleider, scheidsrechter en jurylid noemen. Daarnaast kan ik overweg met de elektronische tijdwaarneming. Ook heb ik trainingen verzorgd rondom de sprint en de start. Ik ben van plan dit bij AtH (Atletiek Helmond) voort te zetten. Sinds kort ben ik weer begonnen met lopen en dat gaat me erg goed af! Hopelijk ga je me binnenkort tegenkomen als atleet op de baan!

Naast sport houd ik mij bezig met een communicatie-opleiding in Tilburg. Dit probeer ik zo goed mogelijk toe te passen op onze vereniging als bestuurslid Communicatie. Ik houd mij bezig met bijvoorbeeld deze website, onze Facebook en andere social media, foto- en video-archieven, communicatie met pers en veel meer. Ik hoop dat ik nog lang een toegevoegde waarde ben voor onze jonge atletiekclub.