Patty van der Heijden

Rolf van den Hurk

Email
penningmeester@atletiekhelmond.nl

Even voorstellen: Ik ben Patty van der Heijden, 47 jaar, woonachtig in Mierlo-Hout en werkzaam in het bankwezen als Business Analist. Tevens de trotse moeder van een dochter en een zoon. Via hen ben ik in 2013 met de atletieksport in aanraking gekomen.

Atletiek, een sport waarbij veel verschillende disciplines aan bod komen waardoor je fysiek op verschillende vlakken wordt uitgedaagd. Zelf heb ik aan turnen gedaan en als mijn agenda het toelaat ga ik tegenwoordig graag een stuk hardlopen. Beweging vind ik zeer belangrijk voor de algehele ontwikkeling. Probeer jezelf te verbeteren. Om dat te doen hoef je niet de beste te zijn, maar probeer wel altijd het beste uit je zelf te halen.

Met mijn kennis is het mijn voornemen om in de functie van penningmeester samen met het bestuur, trainers en ouders de randvoorwaarden te creëren voor een vitale vereniging. Een vereniging waar kinderen de ruimte krijgen in de ontwikkeling en uitvoering van hun talent en waarbij plezier hebben in de sport één van de belangrijkste grondslagen is om dat doel te behalen.