Sportfysiotherapie

Gezondheidscentrum_LeonardusFoto Nienke

Vanaf januari 2016 gaan AtH en fysiotherapiepraktijk Leonardus een samenwerkingsverband aan. Dit houdt in dat atleten van AtH bij een blessure binnen 24 uur terecht kunnen voor een diagnose en behandeling. Met instemming van de atleet kan na de eerste afspraak contact opgenomen worden met de trainer over de diagnose, behandeling en de verwachte duur van de blessure.

Foto NienkeAanspreekpunt voor AtH is Nienke Adriaanse, sportfysiotherapeut. Nienke is sinds 6 jaar werkzaam bij fysiotherapie Leonardus in het gezondheidscentrum Leonardus te Helmond. Omdat zij zich meer wilde verdiepen in het vak is zij in 2011 gestart met de masteropleiding tot sportfysiotherapeut aan de Hogeschool Utrecht. In 2014 heeft Nienke deze studie succesvol afgerond.

In 2016 zal Nienke ook een aantal presentaties voor de AtH-leden verzorgen over onderwerpen zoals voeding en blessurepreventie.

Om een afspraak te maken, kunt u bellen naar 0492 – 50 80 80 en aangeven dat u van AtH bent. Dan wordt u zo snel mogelijk bij Nienke ingepland voor een afspraak.

Voor vragen kunt u altijd mailen naar fysiotherapie@gcleonardus.nl of bekijk de website van fysiotherapie Leonardus.