Sponsoring

Atletiekvereniging AtH in Helmond is een jonge, dynamische en snel groeiende atletiekvereniging die begin 2015 is opgericht. Onze vereniging stelt zich volledig in dienst van de atleet en ondersteunt en faciliteert atleten uit (de regio) Helmond die met wedstrijdatletiek bezig willen zijn. Wij bieden de mogelijkheid om op een goed georganiseerde en plezierige manier samen met andere gelijkgezinden de wedstrijdatletiek en de voorbereiding daarop maximaal te beleven, ieder vanuit de eigen mogelijkheden en ambities.

Onze atleten nemen regelmatig deel aan wedstrijden in binnen- en buitenland, zowel tijdens het zomerseizoen (baanwedstrijden) als het winterseizoen (cross country wedstrijden). Herkenbaarheid is een belangrijk punt voor onze vereniging en om deze reden dragen onze leden tijdens wedstrijden het blauw-zwarte clubtenue en doen ze dit ook zoveel mogelijk tijdens de trainingen.

Voor een goede en gezonde financiële huishouding kan ook onze vereniging niet zonder sponsoren. Richting de toekomst en ten behoeve van verdere groei zoeken wij particulieren en bedrijven die onze atleten, en dus de vereniging, een warm hart toedragen en hiertoe een (periodieke) financiële bijdrage willen leveren. Deze sponsormiddelen zetten wij kostenefficiënt in voor de begeleiding en training van onze atleten, de trainingsfaciliteiten, voor gasttrainers, de aanschaf en het onderhoud van trainingsmateriaal, het organiseren van wedstrijden, het jaarlijks KAtH jeugdkamp, etcetera. Bij onze zoektocht naar nieuwe sponsoren hebben we een voorkeur voor lokale ondernemers uit (de regio) Helmond zodat we beiden het maximale uit de sportieve samenwerking kunnen halen.

Ten aanzien van sponsoring beidt AtH een aantal interessante opties die voor diverse doelgroepen interessant zijn en waarmee we een “sportief partnership” kunnen aangaan.

Staat u sympathiek tegenover AtH atletiek Helmond en bent u geïnteresseerd in één of meerdere van bovengenoemde sponsoropties? Neem dan vrijblijvend contact op met Martijn Derks.

Een exclusieve sponsorovereenkomst met een minimale looptijd van 3 jaren en het exclusieve recht om de sponsornaam op de achterzijde van het trainingsjack te mogen voeren. Bovendien wordt de naam en/of het logo van de gouden sponsor op de website vermeld.

Een sponsorovereenkomst die exclusiviteit biedt voor de branche waarin de sponsor actief is. Ook hier is de minimale looptijd van de overeenkomst 3 jaar en gedurende de looptijd wordt de naam en/of het logo van de sponsor op de website vermeld.

Een sponsorovereenkomst voor de looptijd van tenminste 1 jaar die recht geeft op vermelding van de naam en/of het logo op de website.

Een laagdrempelige sponsormogelijkheid voor particulieren (bijvoorbeeld ouders, opa’s en oma’s, ooms en tantes, buren, vrienden) en MKB-bedrijven voor een bedrag van € 20,00 (alleen naam), € 40,00 (naam + logo) of € 50,00 (naam + klikbaar logo). Voor dit bedrag wordt gedurende de looptijd van 1 jaar de naam van de sponsor vermeld op onze “Vrienden van AtH” pagina. MKB-bedrijven kunnen desgewenst hun logo op de “Vrienden van AtH” pagina laten plaatsen.