AtH On Tour

[cs_content][cs_element_section _id=”1″ ][cs_element_row _id=”2″ ][cs_element_column _id=”3″ ][cs_text _order=”0″]

Schuilt in jou de nieuwe Dafne Schippers? Of wil je wel eens weten hoe je dat doet, zover mogelijk springen? En hoe zwaar is dat nou, kogelstoten? Ervaar het deze zomer zelf bij AtH atletiek Helmond!

Iedereen tussen 7 en 15 jaar kan in de zomervakantie gratis met ons meedoen! Op onderstaande dagen trekt AtH de Helmondse wijken in en komen we ook bij jou in de buurt. Je kunt van 18:45 tot 20:00 uur meedoen en aanmelden is niet nodig. Je vindt ons dan op de volgende locaties:

Dinsdag 17 juli Helmond-West : veld tussen Distelveld en Deken van de Hagenstraat
Donderdag 19 juli Helmond-Oost : veld hoek Straakvense Bosdijk en Sjef de Kimpepad
Dinsdag 24 juli Brouwhuis : veld bij vijver Middenloop
Donderdag 26 juli Helmond-Noord : veld tussen Vinkelaan en Adelaarsplein

Op de overige dinsdag- en donderdagvonden vind je ons op Sportpark Brandevoort (ingang via de parkeerplaats aan de Blaakbeemden). Ook hier ben je van harte welkom op de genoemde tijden.

[/cs_text][/cs_element_column][/cs_element_row][/cs_element_section][cs_element_section _id=”10″ ][cs_element_row _id=”11″ ][cs_element_column _id=”12″ ][cs_element_map _id=”13″ ][cs_text]Veld tussen Distelveld en Deken van de Hagenstraat[/cs_text][/cs_element_column][cs_element_column _id=”15″ ][cs_element_map _id=”16″ ][cs_text]Veld hoek Straakvense Bosdijk en Sjef de Kimpepad[/cs_text][/cs_element_column][/cs_element_row][cs_element_row _id=”22″ ][cs_element_column _id=”23″ ][cs_element_map _id=”24″ ][cs_text]Veld bij vijver Middenloop[/cs_text][/cs_element_column][cs_element_column _id=”26″ ][cs_element_map _id=”27″ ][cs_text]Veld Vinkelaan / Adelaarsplein[/cs_text][/cs_element_column][/cs_element_row][/cs_element_section][/cs_content]