Aron en Tim onderlinge cross 5

Aron en Tim onderlinge cross 5

Het verbeteren van het Persoonlijk Record (PR) is voor de AtH-jeugd de grote uitdaging geworden tijdens de onderlinge cross-competitie. Jezelf verbeteren daar draait het om, bovendien wacht aan het einde van de competitie de herinneringsbeker. Op de vijfde wedstrijddag was het alweer mooi weer en hadden de deelnemers er weer veel zin in. Aron, Guus, Mike en Tim liepen dezelfde tijd als vorige week, al deed Aron daar nog een schepje bovenop. Hij liep al drie keer 2.35. Maar baas boven baas is Timo die na zijn drie ronden voor de vierde keer 6.52 hoorde noemen toen hij over de finish kwam. Hij reageerde ook meteen met: “Alweer!”.

Negentien deelnemers liepen harder dan hun gemiddelde tijd van de eerdere zaterdagen. Daarvan liepen er tien harder dan hun PR. Jimmy en Sofie haalden 1 seconde van hun PR af, Adam en Nina 2. Chiara, Jamez en Lieve waren vier seconden sneller dan voorheen, waarbij Chiara vanaf het begin iedere wedstrijd sneller loopt. Mini-pupil Jamez loopt inmiddels 50 seconden sneller dan de eerste keer dat hij van start ging. Willem en Thomas verbeterden hun PR met maar liefst 7 seconden. De grootste PR-verbetering kwam op naam van Bram die 8 seconden sneller was dan ooit eerder. Mede door hun PR-verbetering zagen we Thomas op plaats 3, Bram op 2 en alweer Jamez op plaats 1 in het dagklassement.

Een flinke sprong in het algemeen klassement maken Chiara, Adam, Willem, Sofie, Thomas, Lieve en Nina. Aan kop is niks veranderd maar de achtervolgers komen dichterbij Tim, Anouk en Jamez. De onderlinge verschillen zijn erg klein waardoor het volgende week alweer spannend wordt. De uitslag en tussenstand vind je hier.