Van 15 tot en met 29 september 2018 zet AtH samen met duizenden andere clubs, bonden, gemeenten en andere organisaties de deuren open tijdens de Nationale Sportweek.

Tijdens de Nationale Sportweek, die dit jaar voor de 15e maal georganiseerd wordt, bieden sportclubs de mogelijkheid om gemakkelijk nieuwe sporten uit te proberen en samen sportplezier te beleven. De Nationale Sportweek is een onderdeel van de Europese week van de Sport.

Op zondag 16 september zetten vele Helmondse clubs, waaronder AtH, hun deuren open om jou te ontvangen. Met het hele gezin, op de fiets, sfeer gaan proeven bij vele sportaanbieders in Helmond! Dit is dé kans om verschillende sporten uit te proberen en sportaanbieders te leren kennen. Overal gratis toegang en inschrijven is niet nodig. 

Op de Fietsroutekaart zie je voor welke leeftijd de sportaanbieder een sportaanbod heeft op deze dag.

Tijdens de Nationale Sportweek, maar ook daarbuiten, kan iedereen die geïnteresseerd is in de atletiek-wedstrijdsport gedurende 4 weken gratis en vrijblijvend met ons mee trainen. Vooraf aanmelden is niet nodig; je kunt gewoon naar één van de trainingslocaties komen om mee te doen. Hier vind je meer informatie over onze trainingen en trainingslocaties.

Nu al kennismaken met AtH? Bekijk dan dit filmpje waarin wij ons presenteren.

Je bent van harte welkom bij de jongste en meest eigentijdse atletiekvereniging van Helmond!