Pepijn hurkhoog Athletics Champs

Pepijn hurkhoog Athletics Champs

Onder een stralende zon vond in Roermond de eerste Athletics Champs van de regio plaats. Slechts drie A-pupillen en 6 BC-pupillen, die samengevoegd werden met de teams van LGD Deurne en het Jasper Sport uit Someren, namen deel.

Omdat bij Athletics Champs de prestaties niet gemeten maar geschat worden, worden de prestaties niet opgenomen in de ranglijsten. Wel vind je in de club-statistieken een speciale prestatielijst van de Athletics Champs. Euheuheuheuh, de wedstrijd begon met de estafettes, na euheuheuh begonnen de individuele onderdelen.

Omdat enkele papa’s gisteravond na de Lightrun in Helmond centrum moeite hadden om afscheid van het terras te nemen, duurde voor enkele kinderen de nacht iets te kort. Maar toch stond iedereen door het duidelijke tijdsignaal op tijd bij het betreffende onderdeel, euheuheuh.

Bij de jongens pupillen A maakte Abel van alle kinderen duidelijk de meeste meters: 1625 in 6 minuten! Daarnaast kwam zijn vortex aanzienlijk verder dan voorheen. Bij de meisjes lieten Claire en Sanne ook betere vortexworpen zien. Daarnaast ging ook het kogelstoten beiden niet onverdienstelijk af. Euheuheuh.

Ook bij de jongsten, Adam, Anouk, Pepijn, Sofie en Tim waren er grote verbeteringen bij het vortexwerpen. Terwijl Lieke vergeefse pogingen ondernam om de kantine-opbrengst omhoog te krikken, kreeg Aron in de gaten dat hurkhoog een heel leuk onderdeel kan zijn. Nadat het kleine manneke over de 55cm was gegaan, zorgde zijn landing voor een kleine zandverstuiving. Daarna hurkten Adam, Pepijn en Tim hoger dan de vorige keer, euheuheuh…..

De uitslagen vind je hier. Euheuheuh.

Geef een reactie