Op woensdag 9 september jl. hebben Gerben Verkuijlen van Sport 2000 Helmond en Rolf van den Hurk, voorzitter van AtH (Atletiek Helmond), een 3-jarige overeenkomst getekend voor sponsoring en ondersteuning .

Gedurende deze 3 jaren gaan AtH (Atletiek Helmond) en Sport 2000 Helmond nauw samenwerken als sportieve partners. Sport 2000 biedt naast ondersteuning aan de vereniging ook een uitgebreid assortiment aan hardloopproducten voor de leden, waaronder (club) kleding en baan- en cross spikes. De AtH-leden ontvangen een aantrekkelijke korting op alle aankopen en kunnen regelmatig gebruik maken van exclusieve aanbiedingen. Daarnaast kan AtH (Atletiek Helmond) op Sport 2000 terugvallen voor allerlei voorzieningen voor de organisatie van wedstrijden en andere evenementen.

“Wij wilden in Helmond al langere tijd samenwerken met een atletieDSC_5227kvereniging, maar totdat AtH (Atletiek Helmond) voorbij kwam, kwam het er niet van” aldus Gerben Verkuijlen, bedrijfsleider van Sport 2000 Helmond. “Onze expertise en het uitgebreide en scherp geprijsde assortiment maakt dat we op vrijwel iedere vraag een antwoord en aanbod hebben. En mocht er een keer iets niet op voorraad zijn, dan zorgen wij ervoor dat het snel bij de klant komt. Desnoods komen we het thuis afleveren”. Voorzitter Rolf van den Hurk vervolgt: “En vanuit AtH (Atletiek Helmond) vinden we het belangrijk dat we in Sport 2000 Helmond een lokale Helmondse ondernemer gevonden hebben die een warm hart voor AtH heeft en onze atleten van de juiste adviezen, kleding en schoeisel kan voorzien. Qua benadering en beleving van de sport hebben AtH en Sport 2000 veel gemeen”. Deze sportieve samenwerking levert zodoende een win-win situatie op voor beide partijen.

Overigens is er nog iemand die (garen) spint bij dDSC_5257eze samenwerking: [highlight]onze mascotte Ketje[/highlight] kan voortaan zijn vrije tijd verdrijven achter de kassa van Sport 2000 Helmond en zo wat extra inkomsten voor de vereniging binnenbrengen. Of zoals Ketje het zelf zegt: “Di-jist nauw krek wa’k wauw!”.

Hier vind je meer informatie over onze nieuwe sponsor Sport 2000 Helmond.

Geef een reactie