Surprise-avond 2019

Surprise-avond 2019

AtH overwon al menige storm, vertelde de Sint in vorm. De frikandel kwam uit de kachel rollen, tja, die kachelpijp laat niet met zich sollen. De toon van de surprise-avond was gezet.

Die avond begon met de wekelijkse (woensdag-) duurlooptraining voor junioren. Nadat de deelnemers zich hadden opgefrist, schoven ze aan voor een gezamenlijke maaltijd. Ondanks het rumoer aan tafel bleef er weinig eten over. En kon er begonnen worden aan het uitpakken van de surprises. Wat betekende dat Jorg een atletiekbaan kreeg met een geheime ingang, Jordi een flash-back had met het jeugdkamp en Mike een blik in de toekomst. Abel kreeg de grondstoffen voor zijn eigen frikandellenfabriek, Anouk eindelijk iemand die rustig bij haar kwam zitten, of was het andersom? Sanne vond haar cadeautje in een hond groter dan haar eigen hondjes en was het bij-dehandje voor Timo. Op het jeugdkamp was goed opgelet waardoor Carla volgend jaar haar hobby als visagiste weer kan uitoefenen. Na het vele knutselen was er een nieuwe knutseltafel voor made-by-Sofie en dook Marta in de Harry Potter-sfeer. Maar toch was ook zij blij dat ze alles van dichtbij had meegemaakt.

Op zaterdagochtend was het na de bostraining de beurt aan de pupillen die trappelend van ongeduld het clubhuis binnen kwamen. Adam zorgde met zijn gitaar voor live-muziek. Daarna begon het inmiddels traditionele ruilspel wat weer voor heerlijke chaos zorgde. Maar uiteindelijk ging iedereen voorzien van een cadeautje en de nodige zoetigheid tevreden naar huis.