Haris, Jade en Guus

Haris, Jade en Guus

Op dezelfde tijd, zelfde plaats, zelfde parcours als een week eerder vond de tweede wedstrijd van de onderlinge cross-competitie plaats. Guus, Lieve en Thomas stroomden vandaag in. Omdat de tijden persoonlijk vergeleken worden, hebben ook deze drie net als de anderen vorige week, twee keer gelopen. De rest hoefde het parcours slechts een keer af te leggen.

Het was zonnig weer toen het startsignaal klonk. Te verwachten was dat de “nieuwelingen op crossgebied” zich zouden verbeteren. Maar bijna iedereen liep harder dan vorige keer waarbij Haris de absolute topper was. Maar liefst 36 seconden was hij sneller op zijn rondje. Vol trots en met de handen hoog in de lucht stond hij dan ook stralend bovenop de hoogste tree waar hij de medaille door Sofie omgehangen kreeg. Vorige week was Sanne niet helemaal tevreden maar vandaag was ze een stuk sneller dan haar gemiddelde van vorige week. Ze mocht dan ook aan de rechterzijde van Haris plaatsnemen. Verbeterde Jamez zich vorige week al met 15 seconden, vandaag kwamen er weer 11 bij. Samen met oudgedienden Tim en Anouk, beiden een stuk sneller op hun drie ronden, ontving hij de medaille voor de derde plaats. Ze haalden door hun gemiddelde van hun eerste wedstrijd dan wel geen podiumplaats maar Timo en Jade scoorden vandaag wel veel punten waardoor ze in het algemeen klassement een groot aantal plaatsen stijgen.

In het totaalklassement zijn de onderlinge verschillen klein wat de competitie spannend houdt. Volgende week zelfde tijd, zelfde plaats, zelfde parcours…

De uitslag en tussenstand vind je hier.