Terwijl heel Nederland in de ban is van de zomervakantie, is het verre van rustig achter en voor de schermen van AtH (Atletiek Helmond).

Onze atleten die al een welverdiende vakantie achter de rug hebben of juist nog tegoed, werken de schaarse wedstrijden in deze vakantieperiode af. Noodgedwongen soms in het buitenland zoals je elders in deze nieuwsrubriek kunt lezen. En zoals het een serieuze atletiekvereniging betaamd, gaan onze trainingen tijdens de vakantieperiode gewoon door. Omdat niet alle trainingsaccommodaties gedurende deze periode geopend zijn, kan het zijn dat er op een bepaalde dag op een andere dan gebruikelijke locatie getraind wordt. Raadpleeg daarom voor iedere training het trainingsschema op onze site.

Met de volgende periode van zomerse dagen in aantocht is de kampcommissie druk doende met de voorbereidingen op het eerste KAtH (Kamp AtH) in het najaar. Het voorlopige programma dat ze in elkaar gezet hebben, belooft mooie en verrassende dingen. Mocht je je nog niet hebben opgegeven, doe het dan snel en je mag één introducee meevragen. Dus nodig je broertje/zusje, neefje/nichtje, klasgenootje of buurjongen/buurmeisje uit om met ons mee te gaan op avontuur in België!

Op het bestuurlijk vlak is het eveneens verre van rustig. In juli heeft het bestuur een aantal gesprekken gevoerd met de adviseur van de gemeente Helmond. Deze heeft de opdracht gekregen om te adviseren over ons verzoek tot het huren van de Helmondse atletiekbaan dat enkele maanden geleden alweer is ingediend bij de gemeente. Het lijkt er op dat iedereen in Helmond de atletiekbaan kan huren als ze willen, maar in ons geval heeft dit veel meer voeten in aarde… Aan het bestuur is toegezegd dat het advies aan de gemeente op korte termijn wordt uitgebracht dat maakt dat wij vol verwachting zijn over het besluit dat de gemeente in deze gaat nemen.

Een ander nieuwsfeit is dat we mondelinge overeenstemming hebben met een nieuwe interessante sponsor voor AtH (Atletiek Helmond). Totdat het sponsorcontract door beide partijen is ondertekend, kunnen we nog geen naam noemen. Maar zodra het zover is, zullen we de nodige publiciteit aan dit heugelijke feit geven waarbij we misschien ook nog een beroep op Ketje gaan doen. Als die tenminste niet ergens op een zonnig en ver (katte) strand ligt…

Ketje op zonvakantie.
Ketje op zonvakantie?

Over sponsoring gesproken. Om de verdere groei van onze prille vereniging te ondersteunen, zijn nieuwe “Vrienden van AtH” van harte welkom. De Vrienden van AtH (Atletiek Helmond) ondersteunen onze vereniging met een donatie (minimaal € 50,00 per jaar) of op een andere wijze. Zo dragen de Vrienden van AtH (Atletiek Helmond) bij aan de realisatie van allerlei doelen en projecten, zoals bijvoorbeeld de aanschaf van nieuw trainingsmateriaal, het KAtH (het jaarlijkse Kamp voor de AtH jeugd), trainingsuitwisselingen en -stages, etcetera. Nieuwe Vrienden of bestaande Vrienden die wederom voor een jaar doneren, krijgen als blijk van dank een foto van hun favoriete atleet of een groepsfoto van alle atleten.

Draag jij AtH (Atletiek Helmond) ook een warm hart toe of ken je iemand anders waarvoor dit geldt, word dan ook Vriend van AtH (Atletiek Helmond)! Download het aanmeldformulier hier en lever het ingevuld en ondertekend in bij één van onze bestuursleden of verstuur het naar voorzitter@atletiekhelmond.nl.

Wij wensen alle leden, vrijwilligers, sponsoren en sympathisanten van AtH (Atletiek Helmond) een fijne vakantie!

Het bestuur

 

Geef een reactie