Paaseieren zoeken 2021

Paaseieren zoeken 2021

Nadat vorig jaar, vanwege corona, het paaseieren zoeken in het bos niet door kon gaan, was dit jaar het afsluitende spel van de bostraining al enkele weken bekend. Het AtH-Paaseierenspel: 536 paaseieren en -figuren in de Stiphoutse bossen vinden waarbij ieder eitje apart naar mascotte Ketje gebracht moet worden. Maar of het percentage gevonden eieren van twee jaar geleden 99,62% overtroffen kon worden?

Keurig werd ieder gevonden eitje naar Ketje gebracht, al hadden de junioren wel een speciale tactiek daarvoor bedacht. Alle gevonden eitjes legden ze bij elkaar op een hele zichtbare plek. De pupillen “vonden” de eitjes en brachten die enthousiast naar Ketje. Daar werd alles nauwkeurig geteld. Het aantal nog te vinden eieren liep snel terug totdat er nog twee gevonden moesten worden. Hetzelfde aantal wat 2 jaar geleden achter bleef. Er werd niet opgegeven. Tim meldde dat hij er een gevonden had, een betere score dus. Bijna tegelijkertijd kwam Adam met de allerlaatste aanzetten.

Een niet te verbeteren score: 100% gevonden. Niet alleen 100% gevonden maar ook heeft de jeugd 100% genoten van deze weer gezamenlijke activiteit. Die 100% score hopen we terug te zien bij de onderlinge baanwedstrijden die a.s. vrijdag van start gaan.