Training polsstokhoogspringen onder leiding van NR-houdster Femke Pluim

Training polsstokhoogspringen onder leiding van NR-houdster Femke Pluim

Vrijdag, Eindhoven

Nederlands recordhoudster Femke Pluim was op vrijdagavond tijdens de training aanwezig om de jeugd de beginselen van het polsstokhoogspringen bij te brengen. Dat deed ze met zoveel enthousiasme dat de jeugd dat wel moest overnemen.

Vrijdag, Veldhoven

Tien kilometer verderop liep Martin bij de avondwedstrijd van circuit 14 in Veldhoven een hele goeie 100m. Al vroeg in het seizoen en bij een lage temperatuur bleef hij slechts 0.03 sec boven zijn PR. Bij de Jongens U16 liet Joep een mooie afstand opmeten bij het speerwerpen: 33.36m. De 4 kg kogel kwam maar liefst 2.24 verder dan zijn PR van vorig jaar: 8.39m. Kevin, U14, sloot bij Joep aan, moest in de hogere leeftijdscategorie wel werpen met zwaardere gewichten.

De uitslagen vind je hier.

Zondag, Helmond 

Zondag tijdens de Halve van Helmond kwam Kevin op de 5km als 2e over de finish. Helaas staat zijn tijd niet helemaal goed in de uitslag. Hij finishte in ongeveer 17 minuten. In de uitslag vinden we 17.22 achter zijn naam. Op de 5km challenge verbeterden zowel Tim als Sanne zich t.o.v. hun tijd van vier weken geleden in Nijmegen. Tim bracht zijn tijd van 19.48 naar 19.06. Sanne liep in Nijmegen 22.40, vandaag stopte de klok op 22.00. Sanne en Tim stonden in hun (jeugd)categorie ook allebei op het podium.

De uitslagen vind je hier.