Raven en Sophie

Raven en Sophie

Het baanseizoen zit erop. Het achtste baanseizoen sinds de oprichting werd afgesloten met de traditionele barbecue.

Een week eerder liet Tim (D) in Steenwijk tijdens een werpmeerkamp nog twee nieuwe PR’s opmeten. Kort geleden wierp hij met de speer voor het eerst voorbij de 30 meter. In Steenwijk rolde het meetlint uit naar 31.06, weer 51 cm erbij. Ook de kogel kwam 23 cm verder dan ooit eerder. Bij Sanne (U18) ging het vandaag niet, met de discus kwam ze nog het dichtst bij haar PR.

In Dongen was de allerlaatste baanwedstrijd van dit jaar. Daphne, Raven en Sophie sloten hier hun tijd bij de B-pupillen af. Raven werd 3e in de meerkamp mede door zijn snelle sprinttijd. Met 7.02 won hij de 40m series. Met ver bleef hij wat achter op zijn PR. De 600m was een nieuw onderdeel voor hem. Zijn prestaties leverden hem genoeg punten op voor de bronzen medaille. Ook Daphne en Sophie sprongen bij ver onder hun kunnen. Er zat ook geen PR in de benen op de 40m sprint. Ondanks dat was Sophie met 6.73 toch de allersnelste. Wel een PR van meer dan 3 seconden voor Daphne op de 600m. Sophie benaderde haar tijd, won ook ruim de 600m en daarmee de meerkamp.

’s Middags liepen Anouk en Jorg hun laatste 800m van dit jaar. Ook al had Martin het seizoen al afgesloten, toch kon hij het niet laten om te starten op de 100 en 200m. “Ik ben er toch”. Maar ook voor Martin zit het seizoen er nu echt op.

De uitslagen vind je hier en hier.