Groepsfoto Barendrecht

Groepsfoto Barendrecht

Menu:

  • 8 keer een 600m in Barendrecht

Ingrediënten:

  • perfecte weersomstandigheden
  • gelijkwaardige tegenstanders
  • prima organisatie

Resultaat:

  • 6 PR’s

Bij de CAV Energie Mila Track Meeting stonden alleen een 600m, 1000m en steeple-onderdelen op het programma. Bij deze wedstrijd worden de deelnemers van jong tot oud per serie ingedeeld op tijd, zodat je altijd gelijkwaardige tegenstanders treft. Door een strakke maar toch prettige organisatie waren er geen wachttijden aan de start en de eindtijden zeer snel na het finishen al bekend. Bovendien zorgde het prima loopweer voor bijzonder goede omstandigheden om een mooie tijd te lopen.

Adam en Sofie waren de eersten die namens AtH aan de startlijn stonden. Sofie ging te behoudend weg waardoor ze de aansluiting met de groep miste en alleen kwam te lopen. Op de laatste 100m kon ze nog wat inlopen waardoor ze een aardige tijd liep. Omdat Sofie behoudend startte kon Adam haar in het vizier houden en zich richten op zijn clubgenote. Ook al versnelde Sofie het laatste stuk, het kleine manneke bleef doorgaan en werd beloond met een nieuw PR.

In de volgende serie was Jorg meer met de omgeving bezig dan met zijn wedstrijd. Desondanks kwam hij toch dicht in de buurt van zijn sterke PR wat hij onlangs in het Belgische Mol liep. Anouk leek een beetje overdonderd door het hoge aanvangstempo en kon daarom niet bij de rest aansluiten. Maar toch haalde ook zij, door een hoge dosis doorzettingsvermogen, een nieuw PR.

Abel, Mike en Timo troffen elkaar in de daaropvolgende serie. “Niet naar elkaar kijken en voor jezelf lopen” was hen op het hart gedrukt. En dat deden ze: Mike ging heel goed mee met het kopgroepje. Pas op het laatste stuk moest hij wat terrein prijsgeven maar ook hij kwam in een nieuw PR, bijna drie seconden, over de finish. Daarachter waren Timo en Abel in elkaars buurt te vinden. Na een schoolreisdag in Toverland lukte het Abel niet om bij Timo aan te pikken. Op het laatste stuk werd Timo door de concurrentie nog flink opgedreven naar een nieuw persoonlijk record. Abel had Timo en diens concurrent net voor hem lopen en werd meegetrokken naar ook een nieuw PR.

In de laatste serie kon Niels prima mee en “na twee dertigers” kon hij op de laatste 200m het karwei afmaken. Ook voor hem stopte de ET bij een nieuw PR. Terwijl de jeugd zich nog even mocht uitleven op het grote springkussen, hoorden we Lieke zich tegenover een Barendrechtse toeschouwer verontschuldigen dat ze niet uit Helmond komt. Ook dat komt goed, Lieke….

De nieuwe maar ook alle andere PR’s vind je terug in onze statistieken, de uitslagen vind je hier.

Geef een reactie